Kuinka ostaa oikein?

brbr hiusvaha

Ostojen tekeminen on olennainen osa yritystoimintaa

Usein ajatellaan virheellisesti, että ostot pienentäisivät yrityksen tulosta. Ostot eivät suoraan vähennä yrityksen tulosta kirjanpidossa, sillä ostot kirjataan varastonarvoon.

Mikäli yrityksen tilillä on rahaa, kannattaa miettiä makuuttaako rahaa tilillä vai käyttäisikö sitä esimerkiksi tuotteiden ostamiseen? Yrittäjän kannattaa ehdottomasti hyödyntää erilaiset kampanjat ja ostoedut, sillä ne voivat tuoda merkittäviä säästöjä ja parantaa yrityksen tuotemyynnistä saamaa katetta.

Osta kerralla muutaman kuukauden tarpeisiin

Isommista kertatilauksista saa usein paremman edun, joten kannattaa ehdottomasti harkita muutaman kuukaudenkin tuotetarpeiden ostamista kerralla. Kun tuotteita on hyllyssä riittävästi, myynnin vauhti kiihtyy ja katekin paranee. Lisäksi asiakkaiden tyytyväisyys paranee kun he löytävät haluamansa tuotteet nopeasti ja helposti.

Merkittäviä etuja yritykselle

Ostosten tekeminen viisaasti ja hyvään hintaan voi tuoda merkittäviä etuja yritykselle. Pahinta on, jos joutuu myymään “eioota”. On tärkeää suunnitella ostot hyvin, hyödyntää kampanjoita ja varmistaa, että varastossa on riittävästi tuotteita myynnin sujuvuuden takaamiseksi. Tämä parantaa varmasti yrityksesi kannattavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä.

Käy katsomassa KOMEA Stockin kuukausittain vaihtuvat kampanjat täältä. Mikäli tuotesarjamme ovat sinulle uusia, tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme paikan päälle, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle.

Tuotekyselyt ja tilaukset: info@komeastock.fi tai tukkuverkkokaupastamme osoitteessa komeastock.fi

IHANAA ALKAVAA KESÄÄ KAIKILLE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *